Hovedside
hjem

om

NIR ung

 

NIR ung er NIRs forum for unge immaterialentusiaster. Bakgrunnen for initiativet er å skape et fagforum og uformelt samlingspunkt for yngre jurister, patentfullmektiger og andre som jobber med immaterialrett.

NIR ung tar primært sikte på å samle de i bransjen under 35 år, men også andre som er unge til sinns er velkomne til å delta.

Organisasjonskomitéen i NIR ung består av:

Nora Sandvik Bratheim, advokatfullmektig i Wikborg Rein.
Anja Stensrud Elverum, advokatfullmektig i BAHR.
Christoffer Johnsen, advokatfullmektig i Advokatfirmaet Grette.
Dina Brask, fast advokat i Wiersholm.
Julius Berg Kaasin, juridisk rådgiver i Stokke AS.
Morten Smedal Nadheim, doktorgradsstipendiat ved Institutt for Privatrett UiO.
Sunniva Viken, advokatfullmektig i Kvale.

Spørsmål, innspill eller forslag? Kontakt Nora Sandvik Bratheim (nbr@wr.no).

 

Torsdag 12. september kl. 18-21

Samling om IP-strategi

På vegne av NIR har Kvale gleden av å invitere til samling i NIR ung, forum for unge immaterialrettsentusiaster. Dette er tredje NIR ung-samling, og denne gangen vil IP-strategi stå i fokus.

En solid IP-strategi bidrar til å sikre virksomheters immaterielle verdier, samtidig som det fremmer innovasjon og konkurransekraft - men, hvordan sikrer man sine IP-rettigheter på best mulig måte?

Samlingen er spesielt rettet mot jurister, patentfullmektiger og andre som arbeider med immaterialrett, og som er under 35 år (eller som bare generelt er unge til sinns). Studenter som skriver masteroppgave om immaterialrett er også velkommen.

Våre kompetente foredragsholdere vil dele sine erfaringer. Temaer som vil bli berørt under samlingen er blant annet valget mellom hemmelighold og patentering, varemerkestrategi og produktutvikling.  

Etter foredragene vil det bli servering av mat og drikke og mulighet for å bli bedre kjent med andre i bransjen.

Program

  • 18:00: Dørene åpnes

  • 18:20: Introduksjon

  • 18:30: Foredrag

  • 19:30: Servering og mingling

Foredragsholdere
Ellen Kristina Bergan
. Ellen er konsernadvokat i Equinor ASA, hvor hun har ansvar for teknologi og IPR. Ellen har tidligere jobbet som advokat i Thommessen og som dommerfullmektig i Oslo tingrett.

Ingvild Erdal. Ingvild er konsernadvokat i TINE SA, hvor hun hovedsakelig jobber med immaterialrett og markedsrett. Hun rådgir blant annet selskapet i alle IP-strategiske spørsmål og har juridisk ansvar for forvaltning og styrking av TINE varemerkeportefølje. Ingvild er spesialisert innenfor immaterialrett og har tidligere blant annet jobbet som advokat i Bull & Co Advokatfirma og konsernadvokat i Stokke AS.

Marie Vaale-Hallberg. Marie er partner i Kvale Advokatfirma DA, og er spesialisert innenfor immaterialrett. Maries immaterialrettspraksis innebefatter beskyttelse og håndhevelse av varemerker, patenter og design, IP-strategier, samt markedsrett. Marie har tidligere blant annet jobbet som konsernadvokat i TINE SA.

Sted: Kvale Advokatfirma, Haakon VIIs gate 10.
Påmeldingsfrist: 5. september.
Kontaktperson: Sunniva Viken (svi@kvale.no).

 

 

NIR Ung i media

Advokatbladet